contact & mail | Vibis

+31(0)6 51766520

Haal meer uit uw website

U wilt via uw website verkopen, kennis delen, klantcontact onderhouden óf nieuwe klanten aantrekken? Ooit was een fraaie en professionele website voldoende voor goede bezoekresultaten. Dát is echter verleden tijd. Maar hoe kan het dan beter?

Meer succes met goede inhoud

Uw website moet het vooral hebben van wervende en informatieve teksten -beknopt en duidelijk- met goede afbeeldingen. Makkelijk vindbaar op het internet en voorzien van een begrijpelijke, overzichtelijke structuur.
De geïnteresseerde, vaak haastige bezoeker vindt snel e
n intuïtief wat hij of zij zoekt. Zelfs een leek ontdekt uw website door een gunstige plek in de resultatenlijst van zoekmachines, zoals Google en Yahoo.

Valkuilen en tips

Maar wat zijn goede webteksten en goede foto's? Hoe komt u tot de juiste sitestructuur? En hoe vergroot u de vindbaarheid van uw website? Weet u eigenlijk wel hoe goed uw website bezocht wordt?
Hieronder leest u over veelvoorkomende valkuilen en tips die daarbij kunnen helpen.

Bent u duidelijk?
U bereikt uw doelgroep pas écht met goede teksten en de juiste foto's op uw website. Spreekt u duidelijke taal en bent u vrij van vakjargon? Op deze pagina leest u hoe u uw doelgroep in het hart kunt raken.
Helpt u uw bezoeker?
Voorkom dat de bezoeker op website verdwaalt. Uw website bestaat immers uit meerdere pagina's met veel informatie over uw producten of diensten. Deze pagina leert u hoe u de bezoeker snel laat vinden wat hij zoekt en dus kunt voorkomen dat hij naar uw concurrent gaat.
Bent u vindbaar?
Zorg dat u op het internet gevonden wordt. Uw product of dienst heeft meer dan een naam en een functie. Met een treffende beschrijving in uw teksten of met een link op de juiste themapagina's komt men snel op uw website. Op deze pagina leest u hoe u de vindbaarheid van uw website vergroot.
Hoe goed is uw website?
U heeft uw website op orde. Met wervende teksten en duidelijke foto's. Er is geen bezoeker die op uw site verdwaalt. Maar wat levert dit u op? Op deze pagina leest u alles over bezoekersaantallen en andere resultaten van uw website.
Zelf doen of hulp nodig?
Doe het zelf als u er goed in bent, raden wij u aan. Maar weet u zeker dat uw webteksten foutloos en wervend genoeg zijn? En kost het schrijven u niet te veel tijd? Op deze pagina leest u over de voordelen als u uw website laat onderhouden.